Cupra Born 58kWh 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Cupra  Born 58kWh 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Uuden aikakauden esikuvana saapuu markkinoille Cupra Born, 58kWh versio vuodelta 2021, joka tuo tyylikkään ja dynaamisen muotoilun yhdistettynä täyssähköisen liikkumisen edistyneeseen teknologiaan. Tämä ultramoderni, sporttinen ja ympäristötietoinen hatchback on suunniteltu vastaamaan kaikkein vaativimpien kuljettajien tarpeisiin, tarjoten samalla luokkansa johtavaa suorituskykyä ja taloudellisuutta.

Cupra Born 58kWh versio on varustettu huipputehokkaalla 62kWh akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Type2 latauspistoke takaa laajan yhteensopivuuden useimpien markkinoilla olevien latausasemien kanssa, ja nopean latauksen ominaisuus tekee autosta käytännöllisen myös pitkille matkoille. Tarkoin suunniteltu akunhallintajärjestelmä optimoi latauksen tehokkuuden ja pidentää akun käyttöikää. Ajoneuvon virtaviivainen muotoilu ja intuitiivinen käyttöliittymä yhdistettynä edistyneisiin turvallisuusominaisuuksiin takaavat, että jokainen matka on paitsi nautittava myös turvallinen.

Huomionarvoista Cupra Bornissa on myös sen adaptiivinen vakionopeussäädin, huippuluokan infotainment-järjestelmä sekä mahdollisuus hyödyntää monipuolisia kuljettajan avustusjärjestelmiä. Näiden avulla auto tarjoaa käyttäjälleen miellyttävän ja huolettoman ajokokemuksen sekä kaupunkiolosuhteissa että avoteillä.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Cupra Born 58kWh 2021 -mallisi lataukseen, olipa kyseessä sitten kotilatauspiste tai matkan varrella tarvittavat latauskaapelit. Meiltä saat luotettavat, turvalliset ja helppokäyttöiset latausratkaisut, joilla varmistat, että autosi on aina valmiina seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

62

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

120

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet