Cupra Born 45kWh 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Cupra Born 45kWh 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan dynaamiseen ja ympäristötietoiseen ajokokemukseen – Cupra Born 45kWh 2021 vie sinut sähköisen ajamisen eturintamaan. Tässä tyylikkäässä ja urheilullisessa sähköautossa on yhdistetty esteettinen muotoilu ja innovatiivinen teknologia, tarjoten vaivattoman ja nautittavan ajokokemuksen modernille kuljettajalle. Malli heijastaa Cupran sitoutumista kestävään liikkuvuuteen pakkaamalla houkuttelevan muotoilun ja viimeisimmän tekniikan ympäristöystävälliseen pakettiin.

Cupra Born 45kWh 2021:ssä on kattava 45kWh akkukapasiteetti, joka mahdollistaa pitemmät ajomatkat ilman lataustaukoja, tarjoten huolettoman matkanteon kaupunkienvälisillä reiteillä ja lyhyemmillä työmatkoilla. Auton käyttämä Type2-latausliitäntä on yleinen ja sopii useisiin julkisiin ja kotikäyttöön tarkoitettuihin latausasemiin, mikä tekee lataamisesta helppoa ja joustavaa. Cupra Bornin edistyksellinen akunhallintajärjestelmä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkaan latausprosessin, jotta pääset nopeasti takaisin tien päälle.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Cupra Born 45kWh 2021 -autosi lataukseen, oli tarpeenasi sitten kotilatauspiste tai matkalaturi. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että olet aina valmis seuraavaan sähköiseen seikkailuusi.

Auton akkukoko [kWh]

45

Auton laturin teho [kW]

7,2

Auton laturin kytkentä

1x31A / 2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet