Citroen e-SpaceTourer 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen e-SpaceTourer 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Citroen e-SpaceTourer 2020 tarjoaa modernin ja käytännöllisen vaihtoehdon sähköautojen tila-autoluokassa. Uudenaikaisesti muotoiltu ja hiljainen, se on täydellinen kumppani niin kaupunkiajossa kuin pidemmille matkoillekin, tuoden matkantekoon puhdasta voimaa ja vähäpäästöisyyttä. Tästä monikäyttöisestä sähköautosta löytyy mukavuutta ja tilaa, tehden siitä ihanteellisen valinnan suuremmille perheille ja yrityksille, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä ja taloudellisuutta.

e-SpaceTourer on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, joka on yleinen standardi Euroopan alueella ja yhteensopiva monipuolisten latausratkaisujen kanssa. Sähköauton akkukapasiteetin voi valita joko 50kWh tai 75kWh väliltä, tarjoten joustavuutta riippuen käyttäjän tarpeista – suurempi akku laajentaa toimintasädettä, mikä on erityisen hyödyllistä reissuilla kauemmas kaupungin sykkeestä. Luotettava sähkömoottori ja sopiva akkukapasiteetti takaavat, että Citroen e-SpaceTourer selviytyy päivittäisistä tarpeistasi sujuvasti ilman tarvetta jatkuvalle lataustauolle.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroen e-SpaceTourerisi lataamiseen – turvallisesti ja vaivattomasti. Olipa kyseessä latauskaapeli, seinäasema tai muut latausvarusteet, meiltä löydät kaiken tarpeellisen sähköisen matkantekosi tueksi.

Auton akkukoko [kWh]

50/75

Auton laturin teho [kW]

7,4/11

Auton laturin kytkentä

2x16A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet