Citroen e-Jumpy 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen e-Jumpy 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Citroën e-Jumpy 2020 on innovatiivinen täyssähköinen pakettiauto, joka tarjoaa ympäristötietoisen ja kustannustehokkaan ratkaisun ammattilaisten liikkumistarpeisiin. Tämä moderni ajoneuvo yhdistää klassisen Citroënin muotoilun ja toimivuuden huipputeknologiaan tarjoten sujuvan ajokokemuksen ilman päästöjä. Muotoilultaan e-Jumpy on dynaaminen ja käytännöllinen, ja se sopii täydellisesti niin kaupunkien, kuin pidemmän matkan tarpeisiin.

Citroën e-Jumpy tarjoaa kaksi akkuvaihtoehtoa, joiden kapasiteetit ovat joko 50 kWh tai 75 kWh, mahdollistaen sen, että voit valita juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan toimintasäteen. Nämä akkukapot antavat 230-330 kilometrin ajoetäisyyden WLTP-mittauksen mukaan, mikä riittää suurimmalle osalle päivittäisiä ajotarpeita vaikuttamatta työpäivän tehokkuuteen. Type 2 latauspistoke on yleisesti käytössä oleva standardi, joten latauspisteitä löytyy helposti, olitpa sitten kotona, työpaikalla tai julkisilla latausasemilla. e-Jumpyn latausaika vaihtelee latausvaihtoehdon mukaan: pikalatauspisteellä saat akun 80% täyttymään jopa 30 minuutissa, kun taas kotilataus mahdollistaa täyden latauksen yön yli.

Muistathan, että Nordic Plugi tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroën e-Jumpy -sähköautosi lataukseen, varmistaen turvallisen ja tehokkaan latauskokemuksen. Valikoimastamme löydät niin koti- kuin julkisiin latauspisteisiin sopivat latauskaapelit ja latausasemat sekä muita lisätarvikkeita, jotka tekevät sähköauton lataamisesta helppoa ja vaivatonta.

Auton akkukoko [kWh]

50/75

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet