Citroen e-C4 X 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen e-C4 X 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan Citroen e-C4 X 2022 -malliin, joka on moderni sähköauton ilmentymä, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja edistyksellinen teknologia. Kupera siluetti ja aerodynaaminen profiili antavat tälle sähköautolle paitsi houkuttelevan ulkonäön, myös parantavat sen energiatehokkuutta. Auto tarjoaa pehmeän ja hiljaisen ajokokemuksen ilman päästöjä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ympäristötietoisille kuljettajille, jotka arvostavat ajamisen mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

Citroen e-C4 X 2022 on varustettu 50kWh akustolla, jonka avulla se tarjoaa kadehdittavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Auto on varustettu Type 2 latauspistokkeella, joka on yleisesti käytetty Euroopassa, ja mahdollistaa lataamisen niin kotona kuin julkisissakin latauspisteissä. Sisätilat ovat suunniteltu mukavuutta silmällä pitäen, ja ne sisältävät uusimpia connectiviteettiominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta sekä turvallisempaa että viihdyttävämpää.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroen e-C4 X 2022 -autosi lataamiseen, olipa kyseessä sitten kotilatauspiste tai matkalaturi. Valikoimamme tarjoaa laadukkaita latausratkaisuja ja asiantuntevaa palvelua, jotta voit nauttia sähköautosi tuomasta vapaudesta huolettomasti.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet