Citroen e-C4 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen e-C4 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Citroen e-C4 2020 on täyssähköisen liikkumisen edelläkävijä, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja innovatiivisen tekniikan. Uusi e-C4 tarjoaa pehmeän ajokokemuksen kiitos hiljaisen sähkömoottorin ja vankkumattoman vakauden, jonka sähköautomallille tuo sen kehittynyt alusta ja jousitus. Ajoneuvon moderni siluetti ja aerodynaaminen profiili korostavat sen ekologista luonnetta, samalla kun älykästä tilankäyttöä edustaa avara sisätila, joka takaa matkustajille mukavuutta jokaisella kilometrillä.

Citroen e-C4 on varustettu 50kWh litium-ion akulla, jonka ansiosta auto tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella – optimaalisissa olosuhteissa jopa 350 kilometriä. Tämä sähköauto latautuu nopeasti ja tehokkaasti Type 2 latauspistokkeella, jota yhä useampi latauslaite tukee. Voit nauttia saumattomasta siirtymisestä sähköautoilun maailmaan, kun akun hallinta- ja latausjärjestelmät ovat huippuluokkaa. Ajoneuvon älykäs multimediasysteemi ja kattavat ajoturvallisuusominaisuudet tekevät ajamisesta sekä nautinnollista että turvallista.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroen e-C4:n lataukseen, varmistaen, että autosi pysyy liikkeessä milloin ja missä tahansa.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet