Citroen e-Berlingo Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen e-Berlingo lataaminen
Kuvituskuva

Citroen e-Berlingo edustaa käytännöllisyyttä ja innovatiivista muotoilua sähköautojen pakettiautojen segmentissä. Sen modernit linjat ja erinomainen tilankäyttö tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin yrityksille kuin aktiivisille perheillekin, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita kulkuvälineitä. Täyden ladattavuuden ansiosta Citroen e-Berlingo on valmis vastaamaan tämän päivän liikkuvuustarpeisiin tarjoten hiljaisen, päästöttömän ja nautinnollisen ajokokemuksen.

Citroen e-Berlingo varustetaan suurikapasiteettisella 50 kWh akustolla, mikä mahdollistaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ja Type 2 latauspistoke tekee laitteen lataamisesta helppoa ja joustavaa. Voit hallita latausprosessejasi ja ajostrategioitasi intuitiivisen käyttöliittymän kautta, ja monipuoliset latausratkaisut tarjoavat joustavuutta, olipa tarpeesi pikalatausasemalla tai kotona. Citroen e-Berlingo on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen sähköisen liikkuvuuden standardeja, unohtamatta käytännöllisyyttä ja mukavuutta, joita vaativat käyttäjät arvostavat.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroen e-Berlingon lataamiseen – tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita latausasemia ja lisävarusteita, jotka takaavat optimaalisen latauskokemuksen.

Auton akkukoko [kWh]

50

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

100

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet