Citroen C-Zero Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen C-Zero lataaminen
Kuvituskuva

Citroën C-Zero on täyssähköinen kaupunkiauto, joka tarjoaa nollapäästöistä liikkumista ja erinomaista liikennöitävyyttä ahtaissa kaupunkiolosuhteissa. Tämä näppärä menopeli on kaikille autoilijoille, jotka arvostavat ympäristöystävällisyyttä ja tehokkuutta liikkumisessaan. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin kaupunkiajoon, mutta pystyy suoriutumaan lyhyistä maantieosuuksistakin.

Citroën C-Zero on varustettu Type1-latauspistokkeella, joka sopii standardiin yhdysvaltalaisten ja japanilaisten valmistajien ajoneuvoissa käytettävään latausinfrastruktuuriin. Sen kompakti 16 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa vaivattoman ajon päivittäisiin tarpeisiin ilman päästöjä tai melua. Auto on luotettava kumppani kaupunkioloissa pikalatauksen ansiosta, ja voit odottaa noin 100-150 kilometrin toimintamatkan latauksella, riippuen ajotyylistä ja ulkoisista olosuhteista.

Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Citroën C-Zeron lataamiseen, oli kyseessä sitten kotilaturit tai matkakäyttöön soveltuvat latausjohtot. Takaamme, että sähköautosi pysyy latautuneena ja valmiina seuraavaan ympäristöystävälliseen matkaasi.

Auton akkukoko [kWh]

16

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

40

Pikalaturi-tyyppi

CHAdeMO

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet