Citroen C5 X 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen C5 X 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Citroën C5 X on 2022 vuoden hybridimarkkinoiden tyylikäs tulokas, joka yhdistää mukavasti tilavuuden, mukavuuden ja nykyaikaisen voimanlähteen. Sen virtaviivainen muotoilu yhdistettynä crossoverin monipuolisuuteen ja sedanin mukavuuteen tekee siitä ihanteellisen kulkupelin niin kaupunkiajoihin kuin pitkille matkoillekin.

Tämä edistyksellinen hybridiauto on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä mahdollistaa vaivattoman latauksen kotona ja julkisilla latausasemilla. 12,4kWh akkukapasiteetin ansiosta se tarjoaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella ja tukee ajoa puhtaasti sähköllä, mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä. Citroën C5 X on luotu niille, jotka arvostavat ympäristötietoisuutta ilman kompromisseja ajonautinnossa.

Kaikki tarpeelliset Citroën C5 X latausvarusteet löytyvät luotettavasti Nordic Plugilta, joka varmistaa sähköautokokemuksesi sujuvuuden.

Auton akkukoko [kWh]

12,4

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet