Citroen C5 Aircross Hybrid 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Citroen C5 Aircross Hybrid 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Valloita tiet innovatiivisella Citroen C5 Aircross Hybridillä – ajoneuvolla, joka yhdistää täydellisesti mukavuuden, tilavuuden ja vähäpäästöisen voiman. Vuoden 2020 malli ilmentää Citroenin visiota modernista hybridiajoneuvosta, joka on suunniteltu niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille, tarjoten älykkään vaihtoehdon polttoaineenkulutukseen.

C5 Aircross Hybridin ytimessä on sulavalinjainen muotoilu, jota komppaa alan edistyksellistä tekniikkaa. Tämän auton Type2 latauspistoke mahdollistaa joustavan ja helpon latauksen, olit sitten kotona tai matkalla. 13,2 kWh:n akkukapasiteetti takaa, että pääset nauttimaan pitkistä ajomatkoista pelkällä sähköllä, mikä pienentää päästöjäsi ja säästää polttoainekuluissa. Sen älykäs voimansiirto yhdistää bensiinimoottorin tehot ja sähkön hiljaisuuden, tehden jokaisesta ajokokemuksesta sekä suorituskykyisen että miellyttävän.

Olennaisimpia ominaisuuksia ovat mukautuva jousitus, joka tasoittaa epätasaisuudet tienpinnassa ja tarjoaa poikkeuksellisen ajomukavuuden, minkä lisäksi monipuoliset turvavarusteet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät tuovat mielenrauhaa kaikilla matkoillasi. C5 Aircross Hybrid tarjoaa viimeisintä infotainment-teknologiaa, kuten kosketusnäytön, ääniohjauksen ja yhteydet älylaitteisiin, mikä tekee navigoinnista ja viihteen käytöstä vaivatonta.

Muista, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvikkeet Citroen C5 Aircross Hybridin latauksen optimointiin — löydät meiltä laadukkaat ja turvalliset latausasemat sekä kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet vaivattomaan ja tehokkaaseen laturatkaisuun.

Auton akkukoko [kWh]

13,2

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet