Chevrolet Volt 2011 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Chevrolet Volt 2011 lataaminen
Kuvituskuva

Chevrolet Volt vuosimallia 2011 määritteli uudelleen ladattavan hybridi-ajoneuvon käsitteen tarjoten kuljettajille parhaan mahdollisen yhdistelmän polttomoottorin luotettavuutta ja sähköauton ympäristöystävällistä ajamista. Sen innovatiivinen suunnittelu edusti aikansa edelläkävijyyttä ja asetti standardit monille nykyajan sähköhybrideille.

Chevrolet Volt on varustettu Type1-latauspistokkeella, joka on yhteensopiva pohjoisamerikkalaisten standardien kanssa, ja sen 16kWh litium-ioniakku tarjoaa riittävästi energiaa useiden kymmenien kilometrien ajamiseen täysin sähköisesti, ennen kuin bensiiniä käyttävä generaattori ottaa viestikapulan säästääkseen akun virtaa pidemmillä matkoilla. Tällä hetkellä akkukapasiteetti on hybridi-ajoneuvoksi suhteellisen suuri, mikä osoittaa Chevyn sitoutumista alhaisempiin päästöihin ja taloudellisempaan ajamiseen. Innovatiivisen teknologiansa ansiosta Volt pystyy vakuuttamaan kaupunki- sekä maantieajossa, ja monipuolisuutta korostaa myös sen kyky hyödyntää sekä sähköä että perinteistä polttoainetta.

Chevrolet Voltin omistajat voivat olla varmoja siitä, että heidän lataustarpeensa tulevat kattavasti täytetyiksi kun he kääntyvät Nordic Plugin puoleen – meiltä löytyvät kaikki tarvittavat laadukkaat latausasemat ja lisätarvikkeet Voltin ja muiden sähköajoneuvojen tarpeisiin.

Auton akkukoko [kWh]

16

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type1

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet