BYD TANG 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD TANG 2022 lataaminen
Kuvituskuva

BYD TANG 2022 on futuristinen kiinalaisen sähköautomerkki BYD:n valmistama SUV, joka tarjoaa hätkähdyttävän yhdistelmän suorituskykyä, tilavuutta ja tekniikkaa. Sen ulkomuoto on rohkea ja voimakaslinjainen, ja sen sisätilat ovat huippuluokan materiaalein viimeistellyt, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävän ja ylellisen jokaiselle matkustajalle.

BYD TANG 2022 on varustettu vaikuttavalla 86.4kWh akkukapasiteetilla, joka tarjoaa pitkän toimintasäteen ja luotettavuuden pitkille matkoille. Tämä täyssähköauto, jossa on moderni Type2 latauspistoke, tarjoaa nopean latauskyvyn ja erinomaisen taloudellisuuden. Sen älykäs käyttöliittymä tukee kuljettajaa muun muassa reitin suunnittelussa ja latausasemien löytämisessä. Sisäänrakennettuna tulevat älykkäät ajoavustimet tekevät ajosta turvallista ja vähentävät kuljettajan kuormaa.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki välttämättömät lataustarvikkeet BYD TANG 2022 -autollesi, oli kyseessä sitten koti- tai julkiset latauspisteet. Meiltä saat kaiken tarvittavan, jotta autosi akku on aina valmis seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

85,4

Auton laturin teho [kW]

7

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

110

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet