BYD Seal 2024 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD Seal 2024 lataaminen
Kuvituskuva

BYD Seal 2024 on silmiinpistävän tyylikäs sähköauto, joka yhdistää huippuunsa viedyn muotoilun ja edistyksellisen sähkötekniikan. Sen dynaaminen siluetti ja modernit yksityiskohdat kiinnittävät katseet tien päällä, tarjoten samalla ensiluokkaisen ajokokemuksen. Tämän ekoystävällisen menopelin ratissa pääset nauttimaan vastuullisesta ja vaivattomasta liikkumisesta.

BYD Seal 2024 on varustettu Type2 latauspistokkeella, mikä mahdollistaa nopean ja helpon latauksen yhdenmukaisten Euroopan standardia noudattavien latausasemien ansiosta. Sen suuri 82,5kWh akkukapasiteetti varmistaa pitkän toimintamatkan, vähentäen huolta latauspisteiden välisistä matkoista. Auton huipputeknologiasta kielii myös älykäs akunhallintajärjestelmä, joka optimoi energiankulutuksen ja maksimoi ajoneuvon suorituskyvyn. Tämän intuitiivisen teknologian ansiosta voit matkustaa tehokkaasti ja huolehtia ympäristöstä tien päällä.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet BYD Seal 2024 -autosi lataamiseen, jotta matkasi sujuvat aina mahdollisimman sulavasti.

Auton akkukoko [kWh]

82,5

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet