BYD HAN 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD HAN 2023 lataaminen
Kuvituskuva

BYD HAN 2023: Tyylikkäällä muotoilulla ja uuden ajan teknologialla varustettu BYD HAN on kiistatta yksi markkinoiden tyylikkäimmistä ja suorituskykyisimmistä sähköautoista. Sen virtaviivainen ulkonäkö yhdistettynä merkittäviin innovaatioihin ja premium-luokan sisätiloihin tekee tästä mallista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät nautinnollista ja ympäristötietoista ajokokemusta.

BYD HAN on varustettu Type 2 -latauspistokkeella, mikä tekee auton lataamisesta helppoa ja mukavaa yleisesti hyväksyttyjen latausstandardien ansiosta. Auton suuri 85,4kWh akkukapasiteetti tarkoittaa, että voit nauttia pitkistä, keskeytyksettömistä ajomatkoista ilman jatkuvaa lataustarvetta. Tehokas akkuteknologia yhdistettynä optimoituun energianhallintaan varmistaa, että voit saada kaiken irti jokaisesta kilometristä. Lisäksi modernit turvallisuusominaisuudet ja viimeisin käyttöliittymäteknologia tuovat kuljettajalle mielenrauhaa ja tekevät ajamisesta interaktiivisen kokemuksen.

Muistutukseksi, Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet BYD HAN -autosi lataukseen, jotta voit nauttia sähköisen liikkuvuuden mukavuudesta ja helppoudesta.

Auton akkukoko [kWh]

85,4

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

120

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet