BYD eTP3 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD eTP3 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu BYD eTP3 2022 - luotettavaan ja vähäpäästöiseen sähköajoneuvovalintaan markkinoilla. Tämä muodikas ja kestävä menopeli on suunniteltu modernille ajajalle, joka haluaa yhdistää sujuvan ajokokemuksen ympäristötietoisuuteen. BYD eTP3 tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän laadukasta suorituskykyä ja edistyksellistä tekniikkaa, mikä tekee siitä täydellisen matkakumppanin niin työmatkoille kuin viikonloppuseikkailuillekin.

BYD eTP3 2022 on varustettu standardilla Type2-latauspistokkeella, mikä tekee auton lataamisesta helppoa useimmissa julkisissa ja yksityisissä latausasemissa ympäri Eurooppaa. Sen suuri 50,3kWh akkukapasiteetti tarjoaa vaikuttavan toimintamatkan yhdellä latauksella, mikä vähentää tarvetta jatkuvasti etsiä latauspisteitä ja tekee pitkistäkin ajomatkoista huolettomia. BYD eTP3:n korkealaatuinen akustojärjestelmä takaa pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn sekä kylmissä että lämpimissä olosuhteissa.

Olipa kyseessä päivittäinen työmatka tai viikonlopun road trip, muista että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet BYD eTP3 -autosi lataamiseen luotettavasti ja turvallisesti.

Auton akkukoko [kWh]

50,3

Auton laturin teho [kW]

6,6

Auton laturin kytkentä

1x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - keskellä

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet