BYD Dolphin 2024 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD Dolphin 2024 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tulevaisuuden sähköistettyyn liikkumiseen BYD Dolphin 2024 -mallin myötä. Tämä moderni ja edistyksellinen sähköauto on suunniteltu niille, jotka arvostavat ympäristötietoista ajamista ilman kompromisseja. BYD Dolphinin muotoilu on ilmava ja aerodynaaminen, tarjoten silmiä hivelevän ulkonäön lisäksi tehokkaan energiankulutuksen.

BYD Dolphin 2024 on varustettu tehokkaalla 60,4kWh akkukapasiteetilla, mikä takaa pitkät ajomatkat yhdellä latauksella. Ajoneuvon Type2-latauspistoke on Euroopan-laajuisesti yleisesti käytössä oleva standardi, joka mahdollistaa vaivattoman ja nopean latauksen niin julkisilla latauspisteillä kuin kotona. Lisäksi täyssähköauton sujuva käynnistys, mittaamattomat kierrokset ja äänetön liike varmistavat miellyttävän ajokokemuksen.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet BYD Dolphin 2024 -autosi lataamiseen, olipa kyseessä sitten kiinteä latausasema kotiin tai kätevä matkalaturi liikkeellä ollessa. Valitse laadukkaat latausratkaisumme maksimoidaksesi ajoneuvosi suorituskyvyn ja latausmukavuuden.

Auton akkukoko [kWh]

60,4

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea

Pikalatausteho [kW]

80

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet