BYD ATTO3 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BYD ATTO3 2022 lataaminen
Kuvituskuva

BYD ATTO3 2022 on moderni ja tyylikäs täyssähköauto, joka tarjoaa kuljettajille edistyksellisen ajokokemuksen ja vastuullisen valinnan tien päällä. Innovatiivinen muotoilu ja huikea suorituskyky kietoutuvat yhteen tarjoten matkustajille miellyttävän ja pehmeän ajon, joka säilyy samalla ympäristöystävällisenä. Tämä malli on merkittävä askel kohti tulevaisuuden liikennettä, tarjoten kiehtovan yhdistelmän teknologiaa ja mukavuutta.

BYD ATTO3 2022 on varustettu tehokkaalla 60,5kWh akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kattavan toimintamatkan yhdellä latauksella, välttäen näin tiheät latauspisteiden etsinnät ja mahdollistaen pitkät, huolettomat matkat. Auto tukee Type2 latauspistoketta, joka on Euroopassa yleisimmin käytetty standardi sähköautojen lataukseen. Tämä varmistaa, että voit ladata BYD ATTO3:n lähes millä tahansa julkisella latausasemalla tai mukavasti kotonasi. Innovatiiviset turvaominaisuudet, kuten jalankulkijoiden varoitusjärjestelmät ja automaattinen hätäjarrutus, yhdistyvät kehittyneeseen voimansiirtoon ja älykkäisiin ajotiloihin, jotka on suunniteltu optimoimaan akun kesto ja ajokokemus.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet BYD ATTO3:n lataukseen, varmistaen, että sähköautokokemuksesi on saumatonta ja vaivatonta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä sopivimmat latausratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Auton akkukoko [kWh]

60,5

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

88

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet