BMW X2 xDrive25e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW X2 xDrive25e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

BMW X2 xDrive25e on vuonna 2021 markkinoille tuotu urheilullinen plug-in-hybridi, joka asettaa uudet standardit dynaamiselle ajettavuudelle ja älykkäälle energianhallinnalle. Ainutlaatuisella SAV (Sports Activity Vehicle) -muotoilulla tämä auto on tarkoitettu niille, jotka etsivät ajodynamiikkaa ja tehokkuutta yhdistävää kokemusta. Sen moderni ulkoasu, huomiota herättävä suorituskyky ja mukavuus tekevät X2 xDrive25e:stä erottuvan valinnan aktiiviselle kuljettajalle.

BMW X2 xDrive25e:n voimanlähteenä toimii korkeaoktaaninen yhdistelmä turboahdettua bensiinimoottoria ja tehokasta sähkömoottoria, jotka tarjoavat voimakkaan ja samalla tehokkaan ajokokemuksen. Auton edistyksellinen plug-in-hybriditeknologia mahdollistaa noin 10 kWh akkukapasiteetin turvin jopa 57 kilometrin täysin sähköisen toimintamatkan yhdellä latauksella, jolloin päivittäiset lyhyet ajomatkat voidaan taittaa päästöttömästi. Tämä vie siis auton käyttäjän askeleen lähemmäksi hiilineutraalia ajamista, tehden siitä ihanteellisen sekä kaupunki- että pidemmillekin matkoille. Moderni Type 2 latauspistoke mahdollistaa monipuoliset latausvaihtoehdot eri latausasemilla.

Pidemmille matkoille auton älykäs energiajärjestelmä optimoi bensiini- ja sähkömoottoreiden välisen voimanjaon, tasapainottaen taloudellisuutta ja suorituskykyä sujuvasti. Ajomukavuus on taattu huippuluokan sisustuksella ja teknologioilla, jotka liittävät kuljettajan ja matkustajat sujuvasti ulkomaailmaan. Lisäksi BMW X2 xDrive25e on varustettu lukuisilla kuljettajan avustinjärjestelmillä, jotka tekevät ajamisesta turvallista ja rentouttavaa.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet BMW X2 xDrive25e hybridiauton lataukseen – olipa kyseessä kotilatausasema, kaapelit tai adapterit. Kaikki latausratkaisut on suunniteltu lisäämään mukavuutta ja tehostamaan ajoneuvosi käyttöä.

Auton akkukoko [kWh]

10

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet