BMW X1 xDrive25e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW X1 xDrive25e 2020
Kuvituskuva

BMW X1 xDrive25e 2020 on joustava valinta niille, jotka etsivät dynaamisuutta, tilavuutta ja taloudellisuutta yhdistävää ajoneuvoa. Moderni muotoilu yhdistyy älykkääseen hybriditekniikkaan, luoden ympäristöystävällisen mutta suorituskykyisen crossover-ajokokemuksen. Innovatiivisessa hybridi-SUV:ssä yhdistyy tehokas bensiinimoottori ja edistyksellinen sähkömoottori, mikä tarjoaa optimaalisen teho-polttoainetalouden suhteen ja mahdollistaa nautittavan ajodynamiikan sekä kaupunkiajossa että maantiellä.

Tämä BMW X1 xDrive25e on varustettu tyypin 2 latauspistokkeella, joka mahdollistaa yleisessä käytössä olevan latausinfrastruktuurin hyödyntämisen. Auton 9,7 kWh:n akkukapasiteetti varmistaa, että päivittäiset kaupunkimatkat on mahdollista suorittaa pelkällä sähköllä, mikä vähentää polttoainekustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä. Akun kokoluokka takaa myös lyhyet latausajat, jolloin auto on jälleen nopeasti valmis seuraavaan seikkailuun.

Muista, että Nordic Plugi tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet ja ratkaisut BMW X1 xDrive25e lataukseen, takaamalla autoilusi sujuvuuden ja tehokkuuden. Valikoimastamme löydät sopivat latausasemat, kaapelit ja muut lisävarusteet, jotka täyttävät vaativankin sähköautoilijan tarpeet.

Auton akkukoko [kWh]

9,7

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet