BMW iX xDrive50 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW iX xDrive50 2021 lataaminen
Kuvituskuva

BMW iX xDrive50 2021 on edistyksellinen täyssähköauto, joka heijastaa BMW:n uuden aikakauden designfilosofiaa sekä huipputeknologiaa. Tyylikkäällä ja aerodynaamisella muotoilullaan iX xDrive50 erottuu tiellä, tarjoten samalla poikkeuksellisen mukavan, hiljaisen ja sähköistetyn ajokokemuksen.

Innovatiivinen BMW iX xDrive50 on varustettu tehokkaalla 111,5 kWh:n akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa vaikuttavan pitkät ajomatkat yhdellä latauksella – jopa 630 kilometriä WLTP-mittaustavan mukaan. Kahden sähkömoottorin ansiosta auto tarjoaa voimakkaan nelivedon, joka mahdollistaa 0-100 km/h kiihtyvyyden alle viidessä sekunnissa. Auton Type 2 -latausliitäntä takaa joustavan latausmahdollisuuden, ja akku voidaan ladata tyhjästä täyteen jopa alle 11 tunnissa tavallisella kotilatauslaitteistolla. Kun käytössä on nopea latausasema, saadaan akku ladattua 10%:sta jopa 80%:n lataustasoon vain noin 40 minuutissa.

Muista, että kaikkiin lataustarpeisiisi – oli kyseessä sitten kotilatausasema tai kätevä matkalaturi – Nordic Plug tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita BMW iX xDrive50:lle.

Auton akkukoko [kWh]

111,5

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

200

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet