BMW iX xDrive40 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW iX xDrive40 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Valloita tulevaisuuden tiet edistyksellisellä BMW iX xDrive40 2021 -mallilla, joka vie sähköautoilun uudelle tasolle. Tämä katseenkääntäjä yhdistää uraauurtavan muotoilun ja aerodynaamiset linjat toimivuuteen, tarjoillen sen omistajalle paitsi miellyttävän ajokokemuksen, myös kestävän vaikutuksen ympäristöön. Puhtaan sähkökäyttöisen teknologian ansiosta iX tarjoaa hiljaisen ja päästöttömän ajokokemuksen, joka täyttää nykypäivän ekomääräykset.

BMW iX xDrive40 on varustettu vaikuttavalla 76,6kWh akkukapasiteetti, joka takaa pitkät toimintamatkat yhdellä latauksella, minimoiden tarpeen jatkuvasti etsiä latauspisteitä. Ajoneuvon kaksimoottorinen xDrive-all-wheel-järjestelmä tuottaa dynaamisen suorituskyvyn kaikilla tiepinnoilla, tarjoten hallittavuutta ja vakautta. Standardina tuleva Type 2 -latauspistoke varmistaa, että voit nauttia Euroopan laajuisesta latausverkostosta ja nopeasta latauksesta, joka mahdollistaa joustavat matkat ilman pitkiä odotusaikoja.

Muistathan, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet BMW iX xDrive40 -autosi lataukseen, jotta voit jatkaa matkaasi vaivattomasti ja tehokkaasti.

Auton akkukoko [kWh]

76,6

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet