BMW iX M60 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW iX M60 2022 lataaminen
Kuvituskuva

Mahtava mestariteos ja sähköisen suorituskyvyn eturintamassa, BMW iX M60 2022 on uuden ajan sähköautojen lippulaiva, joka tarjoaa poikkeuksellisen yhdistelmän voimaa, tyyliä ja kestävyyttä. Futuristisen muotoilunsa ja aerodynaamisen profiilinsa ansiosta tämä uraauurtava ajoneuvo ei jätä ketään kylmäksi, säväyttäen niin kadulla kuin maantieajossakin.

BMW iX M60 on varustettu tehokkaalla 111,5 kWh energianlähteellä, joka antaa sille valtavan kantaman yhdellä latauksella sekä hurjan kiihdyskyvyn. Sen Type2-latauspistoke tekee lataamisesta helppoa ja joustavaa, ollen yhteensopiva monenlaisien latausasemien kanssa. Ajoneuvon älykäs energianhallintajärjestelmä varmistaa optimaalisen suorituskyvyn säilymisen kaikissa olosuhteissa, ja huipputason kuljettaja-avustimet ovat läsnä toimittamassa ennennäkemättömän ajokokemuksen.

Älä unohda, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet BMW iX M60:n lataukseen – luotettavasti ja tyylikkäästi. Valikoimastamme löydät laadukkaat latausasemat ja lisävarusteet, jotka täydentävät tämän elektrisen menopelin arvokkuutta ja toimivuutta.

Auton akkukoko [kWh]

111,5

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

195

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet