BMW iX3 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW iX3 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu tulevaisuuden liikkumisen ikoniin - BMW iX3 2021. Tässä sähköautojen mestariteoksessa yhdistyvät BMW:n tunnettu ajodynamiikka ja edistyksellinen sähköinen voimansiirto. iX3 pitää sisällään näyttävän, urheilullisen muotoilun ja tarjoaa huippuluokan ajokokemuksen puhtaasti sähköisellä voimanlähteellä.

BMW iX3:n sydän on tehokas ja luotettava 80kWh litiumioniakku, joka mahdollistaa vaikuttavan toimintasäteen 460 kilometrin matkalla WLTP-standardin mukaan. Ajoneuvossa hyödynnetään Type 2 latauspistoketta, joka on Euroopan standardi sähköautojen lataukselle, tarjoillen nopean ja tehokkaan latauskapasiteetin. Modernit älykkäät toiminnot, kuten säädettävä regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä ja automaattinen lämpötilan hallinta, varmistavat akun optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. Tätä viiden hengen crossoveria komppaa viimeisimmät mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät teknologian innovaatiot.

Muistathan, että Nordic Plugista saat kaikki tarvittavat tarvikkeet BMW iX3:si lataamiseen – luotettavasti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

80

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

155

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet