BMW iX1 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW iX1 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuden sukupolven sähköiseen liikkuvuuteen uuden BMW iX1 2023 -mallin kyydissä. Tämä autonvalmistajan lippulaiva tuo tullessaan vangitsevan yhdistelmän dynaamista suoriutumista, hienostunutta muotoilua ja konsernin luoman kestävän kehityksen innovaatioita. BMW iX1:n puhdaslinjainen muotoilu ja tarkoin hiotut yksityiskohdat yhdistyvät ajoneuvon futuristiseen ilmeeseen, mikä tekee siitä katseenvangitsijan sekä kaupungin sykkeessä että maaseudun rauhassa.

BMW iX1 2023 varustetaan edistyksellisellä 64,8kWh akkukapasiteetilla, joka tarjoaa kadehdittavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Käytännöllinen Type2 latauspistoke mahdollistaa monipuoliset latausvaihtoehdot, niin kotilatauspisteen ääressä kuin julkisissakin latauspisteissä ympäri maata. Auton älykäs energianhallintajärjestelmä varmistaa, että jokainen lataus on tehokas ja että matkanteko on sujuvaa ja huoletonta.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet BMW iX1 2023 -mallisi lataamiseen, olipa kyse sitten laadukkaista latausasemista tai käyttöä helpottavista lisävarusteista.

Auton akkukoko [kWh]

64,8

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

130

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet