BMW i8 2018 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i8 2018 lataaminen
Kuvituskuva

BMW i8 on vuoden 2018 futuristinen pihistelijä, joka asettaa itsensä kultaiselle kärkisijalle hybridisporttiautojen markkinoilla. Sen uraauurtava muotoilu, leikkaavat linjat ja virtaviivainen profiili ei ainoastaan käännä päitä vaan myös vaalii aerodynaamista tehokkuutta. BMW i8 on todellinen näyte modernista suunnittelusta, missä yhdistyvät suorituskyky ja ympäristötietoisuus.

BMW i8 on varustettu tyylikkäällä ja tehokkaalla hybridijärjestelmällä, joka koostuu 1,5-litraisesta turboahdetusta kolmisylinterisestä bensiinimoottorista sekä tehokkaasta sähkömoottorista, jotka yhdessä tarjoavat vauhdikkaita ajoelämyksiä ja maltillista polttoaineenkulutusta. Auto hyödyntää Type 2 -latausliitäntää, joka on eurooppalainen latausstandardi, ja sen 11,6 kWh akkukapasiteetti tukee kevyitä kokopäivän ajomatkoja pelkästään sähköllä. Älykäs energianhallintajärjestelmä optimoi bensiinin ja sähkön käytön tuottaen optimaalisen suorituskyvyn jokaisessa ajotilanteessa.

Kompaktista akkukapasiteetistaan huolimatta BMW i8 tarjoaa kelpo toimintasäteen päästöttömälle ajolle ja mahdollistaa nopean latauksen, joten se on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen valinta urbaaneihin seikkailuihin. Muuten, tiedoksi kaikille BMW i8 omistajille tai sitä harkitseville, että Nordic Plug tarjoaa laajan valikoiman kaikkia tarvittavia lataustarvikkeita tämän auton lataukseen, tehden sähköisen ajon sujuvuudesta vaivatonta.

Auton akkukoko [kWh]

11,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet