BMW i8 2014 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i8 2014 lataaminen
Kuvituskuva

BMW i8 mallivuodelta 2014 yhdistää vaikuttavasti avantgardistisen muotoilun ja vallankumouksellisen teknologian, joka ilmentää modernin ajan urheiluauton uudistunutta määritelmää. Tämä futuristinen plug-in-hybridi esittelee tyylikkäät ja aerodynaamiset viivat, yhdistettynä tehokkaaseen ja ympäristötietoiseen ajokokemukseen. BMW i8:n muotokieli on yhtä mieleenpainuva kuin sen tekniset suorituskyvyt, mikä korostaa tämän auton asemaa todellisena innovaation edelläkävijänä.

BMW i8 hyödynsi jo vuonna 2014 edistynyttä teknologiaa, jossa yhdistyi hiilikuituvahvisteinen monokokkirakenne ja tehokas plug-in-hybridi voimanlähde. Under the elegantly sculpted hood lies a synergistic combination of a 1.5-liter three-cylinder gasoline engine and an electric motor, jotka yhdessä tuottavat vaikuttavan voimalähteen. Auton 7,1kWh akkukapasiteetti antaa BMW i8:lle mahdollisuuden saavuttaa nautittava ajomatka täysin sähköisessä tilassa, tehden siitä sekä tehokkaan että ympäristöä säästävän vaihtoehdon lyhyemmillä matkoilla. Koska autossa on Type 2 latauspistoke, yhteensopivien latausasemien löytäminen ja lataaminen on vaivatonta niin kotona kuin tielläkin.

BMW i8:n teknologia ei rajoitu pelkästään voimalinjan uudistuksiin, vaan se sisältää myös huipputason infotainment-järjestelmän, intuitiivisen käyttöliittymän ja edistyneet turvallisuusominaisuudet. Tämä tekee i8:sta malliesimerkkin siitä, kuinka suorituskyky ja ympäristötietoisuus voivat kulkea käsikädessä luksusautoluokan kokemusten kanssa.

Voit luottaa siihen, että Nordic Plugista löydät kaiken tarvittavan BMW i8:si latausratkaisuihin, olipa kyseessä sitten kotilatausasemat tai matkalla tarvittavat lisätarvikkeet. Meiltä löydät kattavan valikoiman tuotteita, joilla varmistat, että BMW i8:si on aina valmis seuraavaan ajoseikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

7,1

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet