BMW i7 eDrive 60 2022 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i7 eDrive 60 2022 lataaminen
Kuvituskuva

BMW i7 eDrive 60 2022 on yksi vallankumouksellisista edustusluokan sähköautoista, joka kääntää katseet niin muotoilunsa kuin suorituskykynsä osalta. Modernilla ja elegantilla ilmeellään se viestii sellaisesta ylellisyydestä, jota odotetaan tämän päivän huipputason sähköautolta. Tämän johtotähden BMW:n mallistossa kruunaa sen innovatiivinen ja ympäristötietoinen voimanlähde, 105kWh:n akku, joka tarjoaa huomattavan toimintamatkan yhdellä latauksella sekä huolettomia ja hiljaisia matkoja.

BMW i7 eDrive 60:n sydän sykkii puhtaasti sähkön voimin, ja sen Type2 latauspistoke varmistaa latauksen monipuolisuuden sekä yhteensopivuuden useiden latausasemien kanssa. Akun tehokkuus ja kokoluokka mahdollistavat hämmästyttävän kiihtyvyyden ja vaivattoman käyttökokemuksen kaupunkiympäristössä sekä pitkillä maantiematkoilla. Ajotilan valinnan sekä monipuolisten tieto- ja viihdejärjestelmien myötä kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia räätälöidystä ajokokemuksesta.

Muista, että luotettavien ja korkealaatuisten latausasemien sekä lisätarvikkeiden hankkiminen on sujuvaa ja vaivatonta Nordic Plugista – voimme varmistaa, että BMW i7 eDrive 60 pysyy aina täyteen ladattuna ja valmiina seuraavaan ajoseikkailuusi.

Auton akkukoko [kWh]

105

Auton laturin teho [kW]

11 / 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

195

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet