BMW i3s 120Ah Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i3s 120Ah lataaminen
Kuvituskuva

BMW i3s 120Ah on moderni ja urbaani sähköauto, joka yhdistää edistyksellisen muotoilun ja kestävät materiaalit ympäristötietoiseen ajamiseen. Tämän kompaktin sähköautoilun pioneeri toimittaa innostavaa ja vastuullista motivaatiota vähäpäästöisen liikkumisen maailmaan. Sen urheilullisen olemuksen alta löytyy innovatiivinen eDrive-teknologia, joka takaa sulavat ja hiljaiset matkat, olipa sitten kyse kaupunkialueiden vilinästä tai avoimista teistä.

BMW i3s 120Ah:n sydämmenä sykkii vaikuttava 42,2kWh (brutto) / 37,9kWh (netto) akkukapasiteetti, joka tarjoaa kattavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Autossa käytetään Type 2-latauspistoketta, joka on yhteensopiva useimpien julkisten ja kotilatauspisteiden kanssa, mahdollistaen lataamisen monipuolisesti ja tehokkaasti. Tehokas sähkömoottori kuljettaa sinut suorituskykyisesti ja tyylikkäästi kohteeseen kuin kohteeseen, samalla kun pidät mielessä ympäristövastuullisuuden.

Me Nordic Plug tarjoamme kaikki tarvittavat tarvikkeet juuri BMW i3s 120Ah autosi lataukseen. Olitpa sitten etsimässä kotilatausasemaa, latauskaapelia tai muita lisävarusteita, olemme täällä kattamaan tarpeesi.

Auton akkukoko [kWh]

42,2 / 37,9

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet