BMW i3 94Ah Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i3 94Ah lataaminen
Kuvituskuva

Tervetuloa tutustumaan BMW i3 94Ah:aan, joka on edelläkävijä modernin sähköautoilun saralla. Yhdistäen muotoilun puhtaat linjat innovatiiviseen teknologiaan, BMW i3 tarjoaa ympäristötietoisille kuljettajille ensiluokkaista ajokokemusta ja luotettavuutta. Ajoneuvon dynaaminen ulkokuori piilottaa sisälleen edistyksellisen 33,2kWh:n akkukapasiteetin, joka mahdollistaa kunnioitettavat ajomatkat latauskertojen välillä.

BMW i3:n sydän koostuu tehokkaasta sähkömoottorista, jonka ansiosta voit nauttia ripeästä kiihtyvyydestä ja vaivattomasta kaupunkiajosta. Type2-latauspistokkeen ansiosta i3 on yhteensopiva useimpien julkisten ja yksityisten latausasemien kanssa ja latautuu tehokkaasti ja turvallisesti. Auton intuitiivinen latausjärjestelmä ja älykkäät energiaa säästävät ominaisuudet varmistavat, että voit aina luottaa i3:n toimivuuteen ja auton valmiuteen seuraavalle matkallesi.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kattavan valikoiman laadukkaita latausasemia ja tarvikkeita BMW i3 94Ah:lle varmistaaksesi sen sujuvan ja tehokkaan lataamisen.

Auton akkukoko [kWh]

33,2

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet