BMW i3 60Ah Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i3 60Ah lataaminen
Kuvituskuva

BMW i3 60Ah on edistyksellinen sähköauto, joka on suunniteltu tarjoamaan tyylikästä urbaania liikkuvuutta yhdistettynä ekologiseen vastuullisuuteen. Sen kompakti koko ja innovatiivinen muotoilu tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaupungin sykkeeseen, ja pieni hiilijalanjälki varmistaa, että matkasi ovat ympäristöä säästäviä.

BMW i3:n 60Ah:n akku tarjoaa 18,8kWh energiakapasiteetin, varmistaen toimintamatkan, joka täyttää päivittäiset tarpeet mukavuudesta tinkimättä. Auton Type2 latauspistoke on Euroopan standardi sähköautojen lataukseen, ja se mahdollistaa joustavan ja nopean latauksen. Täydennetty uusimman teknologian ja ominaisuuksien, kuten älykkäiden ajotilojen ja energiatehokkaiden ajojärjestelmien avulla, i3 on suunniteltu sekä ajonautinnon että energiaeffektiivisyyden optimoimiseksi.

Muista, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet BMW i3:n lataukseen, varmistaen, että voit nauttia sähköautoilustasi missä ja milloin tahansa.

Auton akkukoko [kWh]

18,8

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet