BMW i3 120Ah Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW i3 120Ah lataaminen
Kuvituskuva

BMW i3 120Ah on esimerkillinen edistysaskel modernin sähköautoilun saralla. Sen uraauurtava design, innovatiiviset kestävät materiaalit ja kaupunkiajoneuvoksi optimoitu käytännöllisyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan ympäristötietoisille autoilijoille, jotka eivät halua tinkiä ajonautinnosta. BMW i3 on kevytrakenteinen eDrive-täyssähköauto, joka on valmistettu osaksi kierrätysmateriaaleista, osoittaen sitoumusta kestävään kehitykseen.

Tämän täyssähköauto-mallin sydämenä sykkii tehokas 42,2 kWh:n suurtehoakku, joka antaa BMW i3:lle huomattavan toimintamatkan yhdellä latauksella ja mahdollistaa sujuvan kaupungin sekä pidempien matkojen valloitukset. Auton Type 2 -latauspistoke tarjoaa joustavuutta latauksessa, sillä se on yhteensopiva suurimman osan Euroopan latausinfrastruktuurin kanssa. Auton omalaatuinen ulkonäkö, eheä suorituskyky ja uuden ajan ominaisuudet, kuten älykäs energianhallintajärjestelmä, tekevät siitä kärkiehdokkaan sähköautomaailmassa.

Muista, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet BMW i3:n lataukseen, olipa kyse sitten koti- tai julkisesta latauksesta.

Auton akkukoko [kWh]

42,2 / 37,9

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

50

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet