BMW 745e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW 745e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tehokkuuden ja ylellisyyden täydellinen yhdistelmä: BMW 745e 2020 asettaa riman uudelle tasolle plug-in-hybridiluokassa. Tämä innovatiivinen ajoneuvo tuo markkinoille häikäisevän yhdistelmän tehokasta polttomoottoria ja tehokasta sähkömoottoria, mikä mahdollistaa sujuvan matkanteon vaativimmassakin ympäristössä. Sen tyylikäs muotoilu ja aerodynaaminen siluetti eivät ainoastaan käänny päät, vaan myös lupaavat huippuluokan polttoainetehokkuutta ja vähäpäästöisyyttä.

BMW 745e:n sydämenä sykkii 12kWh:n litium-ion akku, joka tarjoaa vaivattoman ja ympäristötietoisen ajokokemuksen, kun ajetaan täysin sähköisellä voimalla. Tyyppi 2 latauspistoke takaa auton latauksen olevan joustavaa ja laajalti yhteensopivaa. BMW 745enasentaa uusia standardeja autoteollisuudessa, nostamalla esiin sekä polttomoottorin että sähkömoottorin parhaat puolet, tarjoamalla vertaansa vailla olevan ajodynamiikan ja premium-luokan ajomukavuutta.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat lataustarvikkeet BMW 745e:si lataamiseen - luotettavasti ja helposti. Valitse meidät täydentämään sähköistä ajoelämystäsi korkealaatuisilla latausratkaisuillamme.

Auton akkukoko [kWh]

12

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet