BMW 740e 2016 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW 740e 2016 lataaminen
Kuvituskuva

BMW:n älykäs yhdistelmä luksusta ja ympäristöystävällisyyttä saa konkreettisen muodon 740e-mallissa, vuoden 2016 julkaisussa, joka simpukoi edistyksellisen plugin-hybriditeknologian tämän saksalaista autonvalmistajalle tunnusomaisen tyylikkään sedanin sydämeen. BMW 740e on yhdistelmä huippuluokan mukavuutta, viimeisteltyä suunnittelua ja vastuullista ajattelua, joka kannustaa siirtymään fiksumpiin energiaratkaisuihin.

Tämä tyylikäs neliovinen ajoneuvo on varustettu Type 2 latauspistokkeella, jonka kautta integroitu 9,2kWh:litrainen litiumioniakku latautuu tehokkaasti ja turvallisesti kotona tai julkisilla latausasemilla. Sähkömoottorin ja bensiinikäyttöisen voimanlähteen yhdistelmä tarjoaa tasapainoisen ajodynamiikan, josta löytyy tarpeen tullen myös tehokkuutta ja ripeitä kiihdytyksiä. Tämän akkukapasiteetin myötä BMW 740e voi kulkea pelkällä sähköllä lyhyemmät matkat, mikä sopii mainiosti kaupunki- tai lyhyeen työmatkaliikenteeseen ilman päästöjä.

Tutustumalla Nordic Plug -valikoimaamme löydät kattavasti kaikki ympäristötietoisen BMW 740e-omistajan tarvitsemat sähköauton latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka takaavat tehokkaan ja turvallisen latauskokemuksen kaikkiin tarpeisiisi.

Auton akkukoko [kWh]

9,2

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet