BMW 225xe 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW 225xe 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikkäästi muotoiltu BMW 225xe Active Tourer on vuoden 2019 ladattava hybridi, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkuutta, dynaamisuutta ja tilavuutta. Tämän edistyksellisen ajoneuvon sujuva yhteispeli polttomoottorin ja sähkömoottorin välillä luo optimoidun ajokokemuksen, minkä huomaa loistavana ajettavuutena sekä kaupunkiympäristössä että maantieolosuhteissa.

BMW 225xe hyödyntää Type 2 -latauspistoketta, mikä on yleisimpiä standardeja Euroopassa, tarjoten laajan latausvalikoiman ja helppokäyttöisyyden. 10 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa nautinnollisia täyssähköajokilometrejä ilman päästöjä, samalla kun se tunnistaa tarpeen ottaa käyttöön polttomoottori pidemmille matkoille. Auto yhdistää tehokkaasti voiman, vastuullisuuden ja BMW:n korkeatasoisen mukavuuden, tehden siitä ihanteellisen niin työmatkoille kuin vapaa-ajan seikkailuihinkin.

Muistutamme, että kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet BMW 225xe: n lataukseen löydät kätevästi Nordic Plug verkkokaupastamme.

Auton akkukoko [kWh]

10

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet