BMW 225xe 2016 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW 225xe 2016 lataaminen
Kuvituskuva

BMW:n innovaatio ja kestävän kehityksen sitoumus heijastuvat täydellisesti 2016 BMW 225xe -mallissa, joka yhdistää ajamisen nautinnon ympäristötietoisuuteen. Tämä lataushybridi edustaa jatkuvaa siirtymää kohti puhtaampaa autoilua ja tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden nauttia sekä sähköisen että polttomoottorin tuomasta voimasta.

BMW 225xe:n suunnittelussa on panostettu monipuolisuuteen ja suorituskykyyn. Auton sydän on 7,6kWh litiumioniakku, joka tarjoaa keskitason sähköisen ajokantaman ennen kuin bensiinimoottori astuu kuvaan tukemaan pidemmillä matkoilla. Type 2 -latauspistoke tekee latauksesta vaivatonta ja yhteensopivaa useiden julkisten latausasemien kanssa. Vaikka kyseessä onkin hybridiauto, sen sähköiseen käytettävyyteen ei ole tehty kompromisseja: latauksen avulla pystyt hoitamaan useita päivittäisiä ajoja täysin päästöttömästi.

Jotta BMW 225xe:n lataaminen olisi mahdollisimman kätevää ja tehokasta, muistutamme että Nordic Plug -verkkokaupastamme löydät kaikki tarvittavat latausasemat ja lisätarvikkeet, jotka on suunniteltu juuri sinun autosi tarpeisiin. Valikoimassamme on eri lataustehoja ja käyttömukavuutta lisääviä ratkaisuja, jotta voit nauttia sähköautoilun helppoudesta ja edistyneisyydestä.

Auton akkukoko [kWh]

7,6

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet