BMW 225e 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

BMW 225e 2023 lataaminen
Kuvituskuva

BMW 225e 2023 on loistavan monipuolinen kulkupeleistä kiinnostuneille, jotka arvostavat ympäristötietoisuutta, mutta eivät halua tinkiä suorituskyvystä ja ajomukavuudesta. Tämä pistokehybridiyhdistelmä tarjoaa joustavan ajokokemuksen niin kaupunkiympäristössä kuin pitkillä matkoillakin, kätkeen alleen älykkään voimanlähteen, joka tasapainottaa bensiini- ja sähkömoottoreiden etuja.

BMW 225e 2023:n Type2-latauspistoke kytkee auton modernin 16,3kWh akkukapasiteetin sujuvasti sähköverkkoon, mahdollistaen nopeat ja tehokkaat lataukset. Auton hybridiluonne mahdollistaa täyden joustavuuden lataamisen ja tankkauksen suhteen, tarjoten käyttäjälle mielenrauhaa pidemmilläkin reissuilla. Ajoneuvo on myös varustettu viimeisimmillä mukavuus- ja turvatekniikoilla, jotka takaavat matkustamisen nautinnollisuuden ja turvallisuuden jokaisella ajokilometrillä.

Muistathan, että Nordic Plug tarjoaa kaikki tarpeelliset tarvikkeet BMW 225e 2023 -auton latausasemasta kaapeleihin, jotta voit nauttia huolettomasta ajamisesta missä ja milloin tahansa.

Auton akkukoko [kWh]

16,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet