Bentley Bentayga Hybrid 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Bentley Bentayga Hybrid 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Tyylikäs ja suorituskykyinen, Bentley Bentayga Hybrid 2020 on suunniteltu vastaamaan nykypäivän ympäristötietoisen luksusauton omistajan tarpeita. Tämän eksklusiivisen SUV:n ainutlaatuinen yhdistelmä raffinoitua tehoa ja kestävää suorituskykyä tarjoaa kuljettajalle verrattoman ajokokemuksen sekä kaupunkiympäristössä että avoimilla teillä. Bentayga Hybrid tuo Bentley-kokemukseen uuden ulottuvuuden elektrifioituna versiona, hämärtäen perinteisen ja innovatiivisen teknologian rajoja.

Käyttäen Type 2 -latausliitäntää, Bentayga Hybrid 2020 tarjoaa tehokkaan ja vaivattoman latauskokemuksen. Sen 17,3 kWh:n litiumioniakku varmistaa, että voit nauttia pidennetyistä matkoista yhdistämällä polttomoottorin ja sähkömoottorin harmonisesti. Järkevästi suunnitellulla energianhallintajärjestelmällä Bentayga tarjoaa äärimmäistä polttoainetehokkuutta sekä kiehtovan hiljaisen sähköajon. Lisää tähän Bentleyn tunnettu ylellinen sisustus, hienostunut muotoilu ja huipputason mukavuusvarusteet, niin lopputuloksena on hybridiauto, joka ei tingi mistään.

Haluatko varmistaa Bentayga Hybridisi aina valmiina seuraavaan seikkailuun? Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet autosi lataamiseen, tukien sähköistä elämäntapaa laadukkaasti ja luotettavasti.

Auton akkukoko [kWh]

17,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet