Audi Q8 55 e-tron 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q8 55 e-tron 2023 lataaminen
Kuvituskuva

Tutustu uuden aikakauden tyyliniekkaan, Audi Q8 55 e-tron vuosimallia 2023. Tämä eleganssin huipentuma yhdistää Audin vaikuttavan muotoilun ja edistyksellisen sähköisen voimanlähteen, luoden ylellisen matkustuskokemuksen tulevaisuuden tielläkulkijoille. Sen puhtaasti sähköinen sydän ja suorituskyky ovat saumattomassa harmoniassa innovatiivisten teknologioidensa kanssa, tuoden esille auton vaikuttavan suorituskyvyn.

Audi Q8 55 e-tron on varustettu tehokkaalla 114 kWh akkukapasiteetilla, jonka ansiosta sen toimintasäde vastaa jatkuvasti kasvavia päivittäisiä matkatarpeita. Autossa on moderni Type2 latauspistoke, mikä on Euroopan yleisin latausstandardi, tarjoten laajan yhteensopivuuden julkisten latauspisteiden kanssa. Lisäksi sen hienostunut sisätila ja huipputeknologiset kuljettajan avustusjärjestelmät luovat mukavuutta ja turvaa jokaiseen matkaan.

Ei ole väliä minne tie vie – Nordic Plugista löydät kaikki tarpeelliset tarvikkeet Audi Q8 55 e-tronin lataukseen helposti ja vaivattomasti.

Auton akkukoko [kWh]

114

Auton laturin teho [kW]

11 / 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

170

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet