Audi Q8 55/60 TFSI e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q8 55/60 TFSI e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Huomautus: Audi Q8 55/60 TFSI e on ladattava hybridi, ja tässä yhteydessä mainitsemme tyyppilatauspistokkeen ja akun, mutta keskitymme latausasemaan ja tarvikkeisiin, sillä autoja itseään ei myydä verkkokaupassamme.

---

Tutustu uuden sukupolven liikkumiseen Audi Q8 55/60 TFSI e:n myötä – tämä premium-ladattava hybridi yhdistää moitteettoman suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden aivan uudella tavalla. Vetovoimainen ja huipputeknologialla varustettu Audi Q8 säväyttää niin kaupunkiajossa kuin pitkillä matkoillakin sen tyylikkään ulkomuodon ja edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta. Tässä mallissa voit nauttia vahvan bensiinimoottorin tarjoamasta voimasta sekä sähkömoottorin hiljaisesta ja päästöttömästä ajotilasta.

Audi Q8 55/60 TFSI e:n Type2 latauspistoke tuo lataukseen joustavuutta ja vaivattomuutta, ja sen 17,9kWh akkukapasiteetti varmistaa, että voit nauttia sähköisen ajon eduista ilman jatkuvaa lataushuolta. Ladattava hybridi on ihanteellinen valinta niin taloudellisuutta kuin ympäristöystävällisyyttä arvostavalle kuljettajalle. Akun lataaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, joten voit aina olla varma kulkupelisi käyttövalmiudesta.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki Audi Q8 55/60 TFSI e:n lataukseen tarvittavat korkealaatuiset tarvikkeet ja latausasemat – turvalliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset ratkaisut jokapäiväiseen lataamiseen.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet