Audi Q8 50 e-tron 2023 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Valmistaudu kohtaamaan tulevaisuuden liikkuvuus tyylillä uuden Audi Q8 50 e-tron 2023 kanssa – kauniisti muotoiltu, progressiivinen design ja erinomainen suorituskyky tekevät tästä täyssähköautosta erottuvan valinnan nykyaikaisille tiensankareille. Audi Q8 50 e-tron on insinöörityössä saavutettujen tähtihetkien ilmentymä, joka ei ainoastaan tarjoa vaikuttavaa hiljaisuutta ja nollapäästöjä ajaessasi, vaan tuo myös edistyksellisen teknologian ja ylellisyyden kätesi ulottuville.

Tämä upea katumaasturi on varustettu huipputason 95kWh akkukapasiteetilla, joka takaa kattavan toimintamatkan yhdellä latauksella, ja siinä on eurooppalaisstandardin mukainen Type 2 -latauspistoke, mikä tekee lataamisesta vaivatonta ympäri Eurooppaa. Innovatiivinen akunhallintajärjestelmä varmistaa akun iän ja suorituskyvyn optimoinnin. Audi Q8 e-tron pystyy kiihtymään nollasta sataan kilometriin tunnissa vaikuttavalla nopeudella, ja sen älykäs quattro-neliveto säilyttää pitoa ja ohjattavuutta kaikissa olosuhteissa.

Nordic Plug on varustasi kaikilla tarvittavilla tarvikkeilla Audi Q8 50 e-tronin lataukseen, joten voit nauttia vaivattomasta ja kestävästä liikkumisesta.

Auton akkukoko [kWh]

95

Auton laturin teho [kW]

11 / 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

150

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet