Audi Q7 e-tron 2015 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q7 e-tron 2015 lataaminen
Kuvituskuva

Audi Q7 e-tron 2015 on huippuluokan hybridi-SUV, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tyyliä, voimaa ja ympäristötietoisuutta. Tätä saksalaista insinööritaiteen taidonnäytettä voimanlähteenään on yhdistelmä tehokasta dieselmoottoria ja vahvaa sähkömoottoria, mikä mahdollistaa vaivattoman liikkeellelähdöt ja tehokkaan arjen liikkumisen.

Q7 e-tronin kehittynyt plug-in hybriditeknologia, joka sisältää Type2 latauspistokkeen ja 17,3 kWh akkukapasiteetin, takaa, että voit nauttia lyhyemmät matkat täysin sähköisesti, mikä vähentää huomattavasti päästöjä ja polttoainekuluja. Audin e-tron -mallisto tunnetaan sekä huippuunsa hiottu suorituskykynsä että ympäristöystävällisyydestään, ja Q7 e-tron ei ole poikkeus – siltä voi odottaa nekin ajot loihtivan huomaamattoman pienillä hiilijalanjäljillä.

Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi Q7 e-tron 2015 -mallin lataukseen, varmistaen että saat autosi ladattua nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti kotona tai liikenteessä.

Auton akkukoko [kWh]

17,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet