Audi Q7 55/60 TFSI e 2020 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q7 55/60 TFSI e 2020 lataaminen
Kuvituskuva

Valloittava yhdistelmä voimakasta suorituskykyä ja äärimmäistä tehokkuutta, Audi Q7 55/60 TFSI e vuosimallia 2020 asettaa uudet standardit plug-in-hybriditeknologialle luksus-SUV-segmentissä. Tämä ajoneuvo säväyttää tyylikkäällä ulkomuodollaan, erinomaisella mukavuudellaan ja edistyksellisillä digitaalisilla ominaisuuksillaan, puhumattakaan Audi Q7:n synonyymiksi muodostuneesta tilavuudesta ja monipuolisuudesta.

Audi Q7 55/60 TFSI e yhdistää 3.0 litran polttomoottorin tehon ja sähkömoottorin hiljaisen ja päästöttömän toiminnan mukaansatempaavaksi ajokokemukseksi. 17,3 kWh:n akkukapasiteetti antaa loistavat edellytykset paikallisille, päästöttömille matkoille ja sen Type2-latauspistoke on yhteensopiva suurimman osan Euroopan latausinfrastruktuurin kanssa. Älykäs energianhallintajärjestelmä varmistaa, että polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt pysyvät mahdollisimman alhaisina, tarjoten käyttäjälle taloudellisen ja ekologisen ajoneuvon, jonka lataus on helppo ja joustava hoitaa sekä kotona että matkan varrella.

Auto profiloituu loistavana valintana kaikille, jotka etsivät ympäristötietoista ajoneuvoa ilman kompromissien tekemistä ajonautinnossa tai premium-luokan varustelussa. Ja muista, Nordic Plugi tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi Q7 55/60 TFSI e -autosi lataamiseen, pitäen ajokokemuksesi sujuvana ja huoleettomana.

Auton akkukoko [kWh]

17,3

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet