Audi Q5 55/60 TFSI e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q5 55/60 TFSI e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Audi Q5 55/60 TFSI e on vuoden 2021 moderni plug-in-hybridi, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja ympäristötietoisuuden tyylikkäässä paketissa. Ajoneuvo on suunniteltu täydentämään aktiivista elämäntyyliä, integroimalla vaivattomasti tehokkaan polttomoottorin ja kehittyneen sähköisen voimansiirtonsa. Tämä innovatiivinen yhdistelmä tarjoaa luokkansa parasta ajonautintoa, sekä tiellä että sen ulkopuolella.

Tämän Audin plug-in-hybridivoimalinja koostuu tarkoituksenmukaisesti yhdistetystä turboahdetusta bensiinimoottorista sekä tehokkaasta sähkömoottorista, joka saa energiansa 17,9 kWh:n litium-ion-akustolta. Tämä mahdollistaa vaikuttavan sähköisen kantaman ja toimii harmoniassa laajentaen kokonaistoimintamatkaa. Auton latausliitäntä on Type 2, mikä on Euroopan standardi, ja se mahdollistaa monipuoliset latausvaihtoehdot sekä kotona että julkisilla latauspisteillä.

Auton sisusta heijastaa Audin tavanomaista korkeaa laatua, jossa on korostettu ergonomiaa, mukavuutta ja käyttäjäystävällisiä teknologioita. Kuljettajaa hemmotellaan täysin digitaalisella mittaristolla ja monipuolisilla infotainment-toiminnoilla, jotka varmistavat miellyttävän matkan jokaiselle matkustajalle. Audi Q5 55/60 TFSI e soveltuu erityisen hyvin ympäristötietoisille kuljettajille, jotka eivät halua tinkiä suorituskyvystä tai mukavuudesta.

Johtavana sähköautojen varusteiden toimittajana Nordic Plug tarjoaa kaikki tarvittavat tarvikkeet tämän Audin lataamiseen, niin kotona kuin liikkeelläkin. Olipa kyse sitten latausasemista tai latauskaapeleista, Nordic Plugilta löydät luotettavat ja laadukkaat ratkaisut, joiden avulla pidät ajoneuvosi aina ladattuna ja valmiina seuraavaan seikkailuun.

Auton akkukoko [kWh]

17,9

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet