Audi Q5 55/60 TFSI e 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q5 55/60 TFSI e 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Audi Q5 55/60 TFSI e on yhdistelmä tehokasta suorituskykyä ja innovatiivista hybriditeknologiaa. Tämä auton malli tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen, yhdistäen tehokkaan polttomoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin, jotka yhteistyössä tarjoavat ympäristöystävällisen ja taloudellisen ajomatkan, minimoiden samalla päästöt. Audi Q5:n elegantti muotoilu ja ylelliset sisätilat ovat täydellisessä harmoniassa sen huippuluokan suorituskyvyn kanssa.

Auton 14,1kWh akkukapasiteetti mahdollistaa kunnioitettavia sähköllä suoritettuja matkoja, ja sen Type2 latauspistoke on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien standardien kanssa, mikä tekee lataamisesta helppoa ja vaivatonta. Audi Q5:ssä yhdistyy mukavuus ja toiminnallisuus, ja sen käyttäjäystävälliset teknologiat tarjoavat turvallisen ja nautittavan ajokokemuksen.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaiken tarvitsemasi sähköautojesi lataamiseen – luotettavasti ja helposti. Tutustu laajaan latausasemavalikoimaamme ja valitse juuri sinun Audiisi sopivat lisätarvikkeet.

Auton akkukoko [kWh]

14,1

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet