Audi Q4 40-50 e-tron 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi  Q4 40-50 e-tron 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Audi Q4 40-50 e-tron - Moderni ja tyylikäs sähköautokokemus

Audi Q4 e-tron on tyylikäs ja tehokas premium-luokan täyssähköauto, joka yhdistää laadukkaan saksalaisen muotoilun ja viimeisimmän sähköautojen teknologian. Vuoden 2021 malli tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän mukavuutta, suorituskykyä ja ympäristötietoisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoihin kuin pidempiinkin matkoihin.

Audi Q4 e-tron on varustettu huippumodernilla 82 kWh:n akkukapasiteetilla, joka mahdollistaa kunnioitettavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Type2-latauspistoke on yleisesti käytössä oleva standardi, mikä takaa latausmahdollisuuden laajassa verkostossa eri puolilla Eurooppaa. Tehokkaan akkunsa ja tehokkaiden sähkömoottoriensa ansiosta tämä sähköauto tarjoaa erinomaisen ajodynamiikan ja sujuvan kiihtyvyyden, pitäen samalla yllä ympäristöystävällistä ajattelua nollapäästöillä.

Muistuttaisimme, että Nordic Plugilta saatte kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi Q4 e-tron -autonne lataamiseen - olipa kyse sitten kotilatauspisteistä tai korkealaatuisista latauskaapeleista. Valitse optimaalinen latausratkaisu ja nauti sähköautosi tarjoamasta vapauden tunteesta ilman huolta latauksesta.

Auton akkukoko [kWh]

82

Auton laturin teho [kW]

7,4 / 11

Auton laturin kytkentä

1x32A / 3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

125

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet