Audi Q4 35 e-tron 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q4 35 e-tron 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Koe ajaminen tulevaisuudessa Audi Q4 35 e-tron 2021:llä, Audi-brändin mestarillisesti suunnittelemalla urheilullisella sähköautolla, joka tarjoaa yhdistelmän hohtavaa muotoilua, hienostunutta mukavuutta ja kestävän liikkuvuuden uusimpia innovaatioita. Tämä täyssähköauto asettaa uuden standardin ympäristötietoiselle autoilulle ilman, että kompromisseja tehokkuudessa tai suorituskyvyssä täytyisi tehdä.

Audi Q4 35 e-tron loistaa 55 kWh:n akkukapasiteetillaan, joka antaa kuljettajalle vapauden nauttia pitkistä matkoista vakain mielin. Tyylikäs Type2-latauspistoke varmistaa, että auton lataaminen on mutkatonta ja nopeaa, olipa kyseessä kotilatausasema tai julkinen latausverkosto. Audi Q4 35 e-tron takaa sujuvan matkanteon sähköisen äänettömyyden ja nollapäästöt ajotilan ansiosta, edustaen modernia automaailmaa parhaimmillaan.

Muistathan, että Nordic Plugilta saat kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi Q4 35 e-tron sähköautosi lataukseen, olipa tarpeesi sitten monipuolisten latausasemien valikoima tai muut laadukkaat latauslisävarusteet.

Auton akkukoko [kWh]

55

Auton laturin teho [kW]

7,4

Auton laturin kytkentä

2x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Takana - oikea

Pikalatausteho [kW]

125

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet