Audi Q3 45 TFSI e 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi Q3 45 TFSI e 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Audi Q3 45 TFSI e vuosimallia 2021 tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen yhdistäen tyylikkään muotoilun ja moderneimmat teknologiat. Tämä ladattava hybridiauto on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin, tarjoillen joustavuutta ja tehoa niin kaupunkiajossa kuin pitkillä matkoilla. Sen urheilullinen ulkonäkö yhdistettynä Audi-malliston huippuluokan viimeistelyyn ja designiin luo vaikutelman, joka kääntää katseita.

Audi Q3 45 TFSI e on varustettu Type 2 latauspistokkeella, mikä on standardi Euroopassa sähköautojen ja hybridien lataamiseen. 13 kWh:n akkukapasiteetti mahdollistaa riittävän toimintamatkan puhtaasti sähköisellä ajolla, tehden siitä käytännöllisen valinnan päivittäisille pendelöijille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään. Auto yhdistää 1.4 TFSI bensiinimoottorin ja sähkömoottorin, tarjoten vahvan yhdistetyn tehon, mutta silti taloudellisen kulutuksen ja alhaiset päästöt.

Päästäksesi täyteen latauspotentiaaliin ja sujuvaan latauskokemukseen, Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi Q3 45 TFSI e -autosi lataukseen.

Auton akkukoko [kWh]

13

Auton laturin teho [kW]

3,7

Auton laturin kytkentä

1x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

-

Pikalaturi-tyyppi

-

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet