Audi e-tron GT 2021 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi e-tron GT 2021 lataaminen
Kuvituskuva

Valloittava yhdistelmä suorituskykyä ja tyyliä, Audi e-tron GT 2021 on pelkistetyn elegantti ilmestys, joka sytyttää sähköautojen ystävien intohimon. Sen pelkistetyn kauniin muotoilun ja tehokkaan olemuksen ansiosta tämä Audi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan tarjoaa myös erinomaisen ajokokemuksen. Täyssähköisen voimantuotannon sydän on vaikuttava 93kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa vankan toimintamatkan yhdellä latauksella ja varmistaa, että olet valmis niin kaupunkiajoihin kuin pitkillekin reissuille.

Audi e-tron GT:n suorituskyky lataa odotukset korkealle, sillä Type 2 latauspistoke mahdollistaa joustavan lataamisen useilla eri tehotasoilla. Auton ajo-ominaisuudet ja innovatiiviset teknologiat, kuten regeneratiivinen jarrutusjärjestelmä, tekevät ajamisesta paitsi sujuvaa myös taloudellista. Jokainen yksityiskohta autossa huokuu laatua, luksusta ja harkittua suunnittelua – omalta osaltaan vähentäen ympäristön kuormitusta.

Muistathan, että meiltä Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet kuten tehokkaat latausasemat ja kaapelit, jotta voit saada maksimaalisen ilon ja suorituskyvyn irti Audi e-tron GT 2021 -autostasi. Olemme täällä varmistamassa, että latauskokemuksesi on yhtä vaivaton ja saumaton kuin ajokokemuksesi.

Auton akkukoko [kWh]

93

Auton laturin teho [kW]

11 / 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - vasen

Pikalatausteho [kW]

270

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet