Audi e-tron 55 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi e-tron 55 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Audi e-tron 55 on vuosimallin 2019 uraauurtava sähkömaasturi, joka yhdistää Audin tunnusomaisen tyylikkään muotoilun ja innovatiivisen sähköisen voimansiirron. Tämän premium-luokan sähköauto on rakennettu vastaamaan vaativimpienkin autoilijoiden tarpeisiin, tarjoten sekä erinomaista suorituskykyä että vastuullista ajonautintoa. Audi e-tron 55:n ajamisesta tekee sujuvaa sen hiljainen voimanlähde ja vahvistettu tuntuma tiehen, jonka ansiosta jokainen matka muuttuu todelliseksi elämykseksi.

Ikonisella Audi e-tron 55 -mallilla on vaikuttava 95kWh akkukapasiteetti, joka tarjoaa kattavan toimintamatkan yhdellä latauksella. Sen Type2-latauspistoke mahdollistaa joustavan ja nopean latauksen niin kotilatauspisteissä kuin julkisillakin latausasemilla. Auton huippunopeus ja vääntömomentti on optimoitu tarjoamaan ripeää kiihtyvyyttä ja esteetöntä liikkuvuutta ilman päästöjä. E-tronin viimeistelty sisustus ja huipputekniset ominaisuudet tuovat myös digitaalisen mukavuuden käyttäjänsä ulottuville, yhdistäen toiminnallisuuden ja ylellisyyden saumattomasti.

Muista, että Nordic Plugista löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi e-tron 55 lataamiseen, olipa kyseessä sitten kotona tapahtuva päivittäislataus tai matkan varrella tarvittava pikalataus. Varmista, että sähköautosi on aina valmis seuraavaan seikkailuun hankkimalla kaiken tarpeellisen luotettavalta ja laadukkaalta toimittajalta.

Auton akkukoko [kWh]

95

Auton laturin teho [kW]

11 / 22

Auton laturin kytkentä

3x16A / 3x32A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea/vasen

Pikalatausteho [kW]

155

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet