Audi e-tron 50 2019 Lataaminen

Tervetuloa! Nordic Plug on Suomen johtava kotilatausasemien jälleenmyyjä ja Avainlippu-verkkokauppa. Meiltä tilaat latausaseman jokaiseen autoon ja kotiin, asennuksella tai ilman koko Suomeen.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit sähköauton lataamiseen liittyen. Lue lisää:
Sähköauton lataus
Sähköauton latausasema kotiin
Hybridiauton lataus
Kaikki artikkelit

Alta löydät kaikki auton lataamiseen liittyvät tekniset tiedot sekä valitsemallesi autolle sopivat lataustuotteet.

Audi e-tron 50 2019 lataaminen
Kuvituskuva

Audi e-tron 50 on vuoden 2019 häikäisevä kokonaisuus sähköauton maailmassa. Sen elegantti muotoilu yhdistettynä innovatiiviseen teknologiaan täyttää kaupunkiajoneuvosta luontoajoneuvoon kohoavat tarpeet, ja nostaa ajokokemuksen uudelle tasolle. Tämä malli on yksi halutuimmista täyssähköisistä SUV-tyyppisistä autoista markkinoilla, tarjoten tilavuutta, suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä huippuluokan paketissa.

Audi e-tron 50:n sydämenä toimii vaikuttava 71 kWh:n akkukapasiteetti, jonka ansiosta voit nauttia pitkistä ajomatkoista ilman lataustaukojen huolta. Tyypin 2 latauspistoke mahdollistaa monipuoliset latausvaihtoehdot niin kotona kuin matkan päälläkin, tarjoten joustavuutta latauksen suhteen. Kykenemällä viedä sinut perille nopeasti ja hiljaisesti, e-tron 50 todistaa, että vastuullisuus ja mukavuus voivat kulkea käsi kädessä; se kiihtyy suvereenisti nollasta sataan kilometriin vain muutamassa sekunnissa ja sillä pystyy ajamaan yhdellä latauksella useita satoja kilometrejä.

Muistathan, että Nordic Plugilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet Audi e-tron 50:n lataukseen, varmistaen, että matkasi ei keskeydy ja auto on aina valmis viehättäviin ajoseikkailuihin.

Auton akkukoko [kWh]

71

Auton laturin teho [kW]

11

Auton laturin kytkentä

3x16A

Latauspistoke

Latauspistoke Type2

Latausportin sijainti

Edessä - oikea/vasen

Pikalatausteho [kW]

120

Pikalaturi-tyyppi

CCS

Sopivat latausasemat

Sopivat kannettavat latauslaitteet

Sopivat latauskaapelit

Sopivat lisätarvikkeet